Afmelden en inhalen van zwemlessen

Nieuws

Afmelden en inhalen van zwemlessen

preview_HR-Sportiom-Sportfondsen-Zwemmen-004.jpeg

Afmelden en inhalen van zwemlessen

Inloggen leerlingvolgsysteem

Ga naar naar leerlingvolgsysteem; Klik op: ‘inloggen met kaartnummer’. Vul in: Voornaam, achternaam (tussenvoegsels weglaten) en Kaartnummer (laatste 4 cijfers van het nummer achterop de zwempas).

Afmelden voor zwemles

Als je je kind voorafgaand aan de zwemles afmeldt via het leerlingvolgsysteem, dan krijg je een credit (zwemlestegoed). Deze credit kan je gebruiken voor het plannen van een inhaalles. Je kan max. 2 credits sparen op je account. Een geldig zwemlesabonnemet is vereist voor een afmelding. Verleng (online) het abonnement tijdig. Een afmelding na de einddatum van het zwemlesabonnement is niet mogelijk.

Klik in het leerlingvolgsysteem op afmelden uit lesgroepdag, kies vervolgens de lesdag waarop je kind niet kan komen zwemmen, daarna zie je de lesgroep. Vervolgens kies je de reden waarom je kind niet kan komen zwemmen.

  • Bij ziekte of blessures, langer dan één maand kan de zwemles worden stopgezet. Dit kan alleen in overleg met de directie na een schriftelijke melding. Het kind wordt dan uit de leslijst gehaald.
  • Na het behalen van het ABC-diploma vervallen eventuele credits zonder recht op restitutie.
  • Terugbetaling of verrekening van opgebouwde tegoeden is niet mogelijk.
  • Tegoeden zijn niet overdraagbaar aan derden.

Plannen inhaalles

Wanneer je een inhaalles wilt plannen voor je kind, klik op inhaal lesgroepdag. Vervolgens kies je een gewenste datum, het systeem geeft aan of er die dag plek is om in te halen. Wanneer dit niet het geval is, kijk dan voor een andere datum.

Is er een inhaalles gepland, dan is dit te zien in Mijn Profiel, Historiek en overzichten en dan Mijn lesgroep afmeldingen / inhaallessen.

Eens in de (ongeveer) 5 weken bieden wij op zaterdagmiddag extra inhaallessen aan voor niveau rood.

Zwemles in kleine klas op vrijdag

Zwemt je kind op vrijdagmiddag in de kleine klasjes, dan is de afmeldprocedure hetzelfde als hierboven beschreven. Inhaallessen kunt u aan de receptie boeken. Er dienen dan wel credits in het account te zijn.

Afmelden inhaalles

Heb je een inhaalles gepland voor je kind, maar mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, stuur dan minimaal 24 uur voor de inhaalles een mail naar algemeen@deviergang.nl. Bij een afmelding minder dan 24 uur van te voren, dan is het credit verloren.

Zwemlesabonnement verlengen

Via het leerlingvolgsysteem is het mogelijk om het zwemlesabonnement te verlengen. De verlenging is altijd aansluitend aan de voorgaande maand, ook als tussenliggende lessen zijn gemist. Klik op Mijn Profiel, vervolgens op Historiek en overzichten en kies dan voor Mijn abonnementen. Dan is de geldigheid van de abonnement(en) te zien en deze zijn online te verlengen door op verlengen te klikken. De winkelmand wordt dan geopend en dient te worden afgerond met een betaling. De betaling gaat via iDeal.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.