Contact

Adresgegevens:
Zwembad de Viergang
Noordweg 79
2641 ZA Pijnacker

Contactgegevens:
Tel: 015-3695447
E-mail: algemeen@deviergang.nl

Openingstijden receptie:
Maandag
07:30 - 13:00 uur
15:00 - 18:30 uur

Dinsdag
07:00 - 13:00 uur
15:00 - 21:30 uur

Woensdag
07:30 - 21:30 uur

Donderdag
07:30 - 13:00 uur
15:00 - 21:30 uur

Vrijdag
07:30 - 21:00 uur

Zaterdag
08:00 - 13:30 uur

Zondag
10:00 - 14:30 uur
Waar kun je ons vinden?
Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting zwembad De Viergang te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je een tip voor ons of een vraag waarmee we je kunnen helpen, dan horen we dat graag!
Vul hieronder het contactformulier in en we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 015-3695447. We zijn telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Algemeen

Klik hier voor een overzicht van de reguliere openingstijden.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Ja, er zijn kluisjes aanwezig in onze garderobe. Je kunt gratis gebruik maken van de kluisjes. Je kan zelf een 4-cijferige toegangscode kiezen en dat wordt er een kluisje toegewezen.

Ja, aan de kassa is het mogelijk om zwembandjes aan te schaffen. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) zwemmen. Zwemluiers kunnen niet worden aangeschaft bij Zwembad De Viergang.

Ja, je kunt bij ons gratis parkeren.

Ja, gevonden voorwerpen worden bewaard bij de receptie. Om contact op te nemen met de receptie klik je hier.

Zwemles

Inschrijven voor zwemles kan online en bij de receptie. Kinderen kunnen worden ingeschreven vanaf 3 jaar. Bij inschrijving krijgen de kinderen een Spetterpas. Hiermee kan het kind gratis zwemmen tijdens het vrijzwemmen, zolang het kind op de wachtlijst staat.

Afmelden voor zwemles doe je via het leerlingvolgsysteem.

Wil je contact over de verwachte wachttijd van jouw kind? Dat kan telefonisch of via e-mail. Klik hier om contact op te nemen.

De zwemlessen gaan altijd door. Alleen niet op officiële feestdagen. In de zomervakantie is er een aangepast zwemles rooster. Hier kun je lessen voor inkopen. Ouders van leskinderen worden daar altijd in juni over geïnformeerd.

Kinderen zijn kwetsbaar en moeten in een veilige omgeving leren zwemmen. Niet alleen fysiek, maar ook sociaal. Om duidelijkheid te scheppen, heeft de Nationale Raad Zwemveiligheid samen met partners in de zwembranche de Gedragscode Zwembranche voor aanbieders van zwemlessen opgesteld. Is er echt iets mis of maak je je grote zorgen? Dan kun je anoniem terecht bij de meldlijn van het NOC*NSF, via telefoonnummer: 0900 202 55 90 (maandag t/m vrijdag 08.00 – 20.00 uur, gebruikelijke belkosten) of via WhatsApp: 06 53 64 69 28.

Je kunt de vorderingen van jouw kind volgen door in te loggen op het leerlingvolgsysteem. Hier worden tweemaal per maand na zwemles zo spoedig mogelijk de scores toegevoegd. Het leerlingvolgsysteem kun je eenvoudig openen op de website. Klik hier.

Je kunt het voor je kind makkelijker maken door veel te gaan zwemmen. Doe dan geen oefeningen, maar maak het zwemmen leuk. Ga samen van de glijbaan of doe spelletjes. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat je kind zich op zijn/haar gemak gaat voelen in het water. Dat geeft zelfvertrouwen!

Een kind moet eerst ‘watervrij’ zijn alvorens het kan leren zwemmen. Voor ons is een kind watervrij als het zonder angst in speelse situaties geheel onder water durft en een aantal tellen zonder hulpmiddelen goed kan drijven op buik en rug.

In onze visie kunnen kinderen van 4 à 5 jaar alleen maar leren door te spelen. Een kind van die leeftijd kan niet een heel uur alleen maar baantjes zwemmen. Er worden wel banen gezwommen, maar wij proberen dat zoveel mogelijk met speelse vormen te combineren, waardoor een kind zwemles leuk vindt en sneller leert. Wij leren de kinderen vanaf de eerste les al zelfstandig en in groepjes te werken. Met opdrachtkaarten oefenen kinderen zelfstandig bepaalde vaardigheden die eerder al zijn aangeleerd. Hierdoor kan de zwemlesgever heel gericht met een klein groepje intensief iets oefenen.

Opwaarderen kan in de omgeving van jouw kind in onze webshop.

Stap 1: Gaan naar onze webshop en log eenvoudig in.
Stap 2: Kies voor het tabblad “Abonnement”.
Stap 3: Kies het juiste zwemlesproduct en plaats deze in de winkelmand.
Stap 4: Vergeet niet om de juiste kaart te selecteren (bestaande kaart als jouw kind al zwemt).
Stap 5: Controleer of het juiste kaartnummer onder in beeld staat.
Stap 6: Ga vervolgens door naar afrekenen en ga door in de iDEAL omgeving
Stap 7: De kaart is opgewaardeerd en je kunt nu eenvoudig de les afwaarderen via onze afwaardeerzuil en de bon meenemen naar de zwemzaal.

Banenzwemmen

Ja, banenzwemmen is mogelijk. Voor tijden en tarieven kijk je hier.

Een Aqua kwartaalkaart is vanaf aankoop 3 maanden geldig. Binnen deze tijdsduur kunt u 3 maanden lang onbeperkt banenzwemmen en deelnemen aan Aquarobics, Aquajoggen, Aquabootcamp, Aquatrim, Aquagym en Aquafit 50+.

Een Aqua kwartaalkaart is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen.

Recreatief

Er is recreatief zwemmen voor volwassenen en kinderen.

Groepslessen/Activiteiten

Je hoeft jezelf niet aan te melden. Met een los kaartje of een meerbadenkaart kan je gewoon aansluiten.

Ja, je kunt bij ons deelnemen aan diverse aquasporten. Bekijk hier het aanbod.

Een Aqua kwartaalkaart is vanaf aankoop 3 maanden geldig. Binnen deze tijdsduur kunt u 3 maanden lang onbeperkt banenzwemmen en deelnemen aan Aquarobics, Aquajoggen, Aquabootcamp, Aquatrim, Aquagym en Aquafit 50+.

Een Aqua kwartaalkaart is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.