Binnen

Aquafit 50+

Blijf fit, actief en vitaal!

Bij gezond ouder worden hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt blijft langer mobiel. Aquafit 50+ is hét beweegprogramma voor de vitale, actieve senior. Met oefeningen in water, op passende muziek, versterk je spieren en gewrichten zodat alledaagse bewegingen makkelijk uitgevoerd kunnen worden. Hierbij houdt de activiteit rekening met onder meer de kracht, lenigheid en snelheid van iedere deelnemer. Kortom, je blijft actief, fit en vitaal!

Door de opwaartse druk van het water is de schokbelasting minimaal. Jouw spieren, botten en gewrichten blijven lekker soepel. In groepsverband train je op muziek die het tempo van de oefeningen aangeeft. Je kunt ontspannen werken aan je lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht.

De Aquafit 50+ instuif is een plezierige vorm van lichaamsbeweging in het water, die je tot zeer hoge leeftijd kunt beoefenen. Je kunt deelnemen aan aquarobics en aquajogging onder deskundige begeleiding van onze ervaren instructeurs. Hierbij bepaalt u zelf de intensiviteit. De lessen duren gemiddeld 2 x 30 minuten. Tussen de lessen door kunt u nog even bijpraten onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook kunt u dan gebruik maken van de whirlpool, de kreek en het bubbel en bruisgedeelte van ons warme recreatie bad.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

1 les Aquafit 50+
9,95
12 lessenkaart Aquafit 50+
99,50
Aqua kwartaalkaart
128,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.