Dameszwemmen 14+
Binnen

Dameszwemmen 14+

Speciaal voor vrouwen

Speciaal voor vrouwen van 14 jaar en ouder die er de voorkeur aan geven om alleen in het gezelschap van andere vrouwen te zwemmen, bieden wij Dameszwemmen aan! Geniet tijdens het Dameszwemmen van een fijne omgeving waarin je kunt sporten of ontspannen in gezelschap van andere vrouwen.

Tijdens Dameszwemmen is ook ons personeel vrouwelijk, tenzij anders aangegeven. Zo kun je in een veilige en gezellige omgeving onbekommerd sporten, ontspannen en helemaal jezelf zijn.

Naast het zwemmen kan je op ons terras genieten van een drankje en een hapje wat je kunt bestellen bij het uitgifte luik van het restaurant.

Let op! Omdat wij aan een groot sportcomplex vast zitten, kunnen er wel mannen buiten het zwembad aanwezig zijn, ook het restaurant heeft uitzicht naar het zwembad.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Enkel bad Volwassene
7,40
12 badenkaart Volwassene
74,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.