Zwemles voor tieners (10 t/m 17 jaar)
Binnen

Zwemles voor tieners (10 t/m 17 jaar)

Zwemles is voor iedereen

Je zwemdiploma halen is belangrijk. Zeker in een waterrijk land zoals Nederland. Maar het is ook iets wat je een veilig gevoel geeft als je gaat zwemmen met je vrienden. Niet iedereen heeft een zwemdiploma. Misschien omdat je nooit de tijd hebt gehad, je gewoon geen watterrat bent of een hele andere reden. De reden maakt nu niet meer uit, want wij kunnen je helpen! Wij bieden speciale zwemlessen aan voor alle tieners (10 t/m 17 jaar) die op latere leeftijd nog hun zwemdiploma willen halen.

Landelijke veiligheidsnorm
Met het Zwem-ABC voldoe je aan de landelijke norm ‘zwemveilig’ volgens de Nationale Raad Zwemveiligheid (2017). Je kunt je dan goed redden in onverwachte situaties in zwembaden en open water. Een mooie en veilige basis voor een leven lang zwemplezier.

Erkende diploma’s
Wil je zeker weten dat je een officieel erkend diploma haalt? En dat je les krijgt van gediplomeerde zwemlesgevers met een VOG? Dan zit je bij Sportfondsen goed! Onze zwemlesgevers zetten in op zwemvaardigheden én zwemplezier.

Leren zwemmen
Zwemmen begint met vertrouwen in je eigen kunnen. Daarom zetten we bij het zwemmen voor tieners in op een fijne en relaxte sfeer. Onder begeleiding van onze zwemlesgevers raak je vertrouwd met water en leer je al snel de beginselen van zelfstandig zwemmen.

Van A t/m C
Alle deelnemers van de zwemles voor tieners kunnen een volledig of gedeeltelijk diplomatraject doorlopen (Zwem-ABC).

Leerlingvolgsysteem

In ons leerlingvolgsysteem kun je de zwemlesvorderingen online volgen. 

Klik hier om in te loggen

Klik hier voor de algemene voorwaarden zwemlessen

Bekijk het overzicht van al onze zwemlesactiviteiten.

Landelijk meldpunt sport
Kinderen zijn kwetsbaar en moeten in een veilige omgeving leren zwemmen. Niet alleen fysiek, maar ook sociaal. Om duidelijkheid te scheppen, heeft de Nationale Raad Zwemveiligheid samen met partners in de zwembranche de Gedragscode Zwembranche voor aanbieders van zwemlessen opgesteld. Is er echt iets mis of maak je je grote zorgen?
Dan kun je anoniem terecht bij de meldlijn van het NOC*NSF, via:
telefoonnummer: 0900 202 55 90 (maandag t/m vrijdag 08.00 – 20.00 uur, gebruikelijke belkosten)
of via WhatsApp: 06 53 64 69 28.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Toegangspasje

Tarieven

Maandabonnement
60,05
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.