Binnen

Aquabootcamp

Pittig en verrassend

Zoek je een nieuwe manier van trainen? Is alleen zwemmen te eentonig? Zoek je iets gaafs?

Dan is Water Bootcamp de uitdaging voor jou!

Training
De training bestaat uit: duurtraining, spierversterkende oefeningen en intervaltraining, zowel in het water als op de kant. Tijdens de interval worden met name het hart en de longen getraind. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen. Binnen de lessen staan actie, afwisselende oefeningen en samenwerking centraal.

Voordeel van water
Het voordeel van water is de geringe impact op de gewrichten, terwijl de conditie en de kracht snel toeneemt. Door de constante druk van water kan de calorieverbranding in het water oplopen tot wel 40% meer ten opzichte van training op het land.

Crosstraining
Door de unieke combinatie van training in water èn op het land is Bootcamp ook zeer geschikt als “crosstraining” (als ondersteuning van andere sporten) en/of als voorbereiding op (obstacle)runs, zoals bijvoorbeeld triatlons of de Strongmanrun.

Voor wie?
Bootcamp is zeer geschikt voor de fitte sporter, maar ook voor diegenen die conditie en spierkracht willen gaan opbouwen. De gekwalificeerde instructeur zal je helpen bij het zoeken naar en het verleggen van je grenzen. Jij bepaalt zelf je limiet.

Ga jij voor die pittige, stevige workout in een leuke groep, met een gediplomeerd en bevlogen instructeur?

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

1 les Aquabootcamp
9,05
12 lessen Aquabootcamp (excl. pas)
90,50
Aqua kwartaalkaart
114,55
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.