Wijziging lestijden

Nieuws

Wijziging lestijden

preview_HR-Sportiom-Sportfondsen-Zwemmen-004.jpeg

Wijziging lestijden

Vanaf maandag 25 april veranderen een aantal lestijden. Omdat alle maatregelen niet meer gelden kunnen de lesgroepen weer tegelijk starten.

De routing is ongewijzigd; voorafgaand aan de zwemles het maandabonnement scannen. Dit kan zowel bij de receptie als bij de scanzuil. Een maandabonnement verlengen kan aan de receptie of online via het leerlingvolgsysteem.

Omkleden in de kleedaccommodatie en wachten bij het lage deurtje bij het terras. De kinderen mogen pas de zwemzaal betreden wanneer een medewerker van het zwembad het deurtje opent.

De kinderen nemen vervolgens plaats op bank van het niveau. De ouder dient de kleedaccommodatie weer te verlaten. De zwemles kan gevolgd worden vanuit de naastgelegen horeca.

Wanneer de zwemles is afgelopen mag de ouder naar de kleedaccommodatie. Een dringend verzoek om niet te vroeg naar de kleedaccommodatie te komen, dit om de rust in het zwembad te behouden.

Houdt rekening met het feit dat na elke zwemles de kinderen op blote voeten naar de kleedkamers lopen, daarom graag slippers of blauwe overschoentjes dragen in de gang aan de zwembadzijde.

In onderstaand schema is te zien wat huidige lestijd is en wat de eventuele nieuwe lestijd vanaf 25 april is.

Zwemlesrooster per 25 april 2022.jpg

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.