Nieuwe maatregelen betreft corona-virus

Nieuws

Nieuwe maatregelen betreft corona-virus

Nieuwsbericht 1.jpg

Nieuwe maatregelen betreft corona-virus

Let op; de verscherping van de maatregelen van zondag 28 november 2021 heeft directe gevolgen voor het zwembadbezoek, hier is een coronatoegangsbewijs nodig voor iedereen ouder dan 18 jaar. De accommodatie sluit om 17:00 uur. Alle activiteiten na 17:00 uur komen te vervallen. De alle zwemlesouders hebben een mail gekregen betreft te zwemlessen. Heeft u deze mail niet ontvangen, controleer postvak In en de spambox. Mocht u niks ontvangen hebben, neem dan contact op met de receptie.

Deze gaan in op zondag 28 november 2021. De belangrijkste maatregel is het coronatoegangsbewijs dat nodig is voor een bezoek aan de accommodatie.

Wat merk je daarvan in onze accommodatie?
Het controleren van de QR-code met een geldig identiteitsbewijs is voor iedere bezoeker verplicht bij de centrale entree, receptie en eventuele andere ingangen moeten plaatsvinden.

Wat is de coronatoegangsbewijs (CTB)?

De CTB geldt als een bewijs dat mensen gevaccineerd zijn, onlangs negatief getest of hersteld van covid-19. Mensen zonder bewijs kunnen zich gratis laten testen voor een QR-code waarmee ze toegang kunnen krijgen tot onze accommodaties.

De basisregels blijven gelden:

  • Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al geprikt bent.
  • Ben je positief getest? En heb je dus corona? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze al geprikt zijn.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen. Dat is veiliger.
  • Geef andere mensen geen hand.
  • Was vaak en goed je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Zorg voor frisse lucht.

Wij hopen hiermee met elkaar ook bij te dragen aan het omlaag krijgen van de besmettingscijfers. Blijf gezond!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.